Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17408
Назва: Оперативне управління витратами підприємств харчової галузі
Автори: Волошина, Вікторія
Ключові слова: управління
внутрішній контроль
витрати
калькуляція
класифікація
собівартість
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тернопіль
Бібліографічний опис: Волошина, В. Оперативне управління витратами підприємств харчової галузі [Текст] / Вікторія Волошина // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2014. - Вип. 3. - С. 229-232.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано необхідність удосконалення процесу управління витратами на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано узагальнену класифікацію витрат виробництва із врахуванням функцій управління витратами виробництва, розроблено модель управління витратами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17408
Розташовується у зібраннях:Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2014 рік Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волошина В..pdf219.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.