Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18240
Назва: Проблеми функціонування банківської системи України та напрями їх вирішення
Інші назви: Problems of the banking system of Ukraine and ways of their solution
Автори: Чайковський, Ярослав Іванович
Ключові слова: банківська система
банк
Національний банк України
капітал
капіталізація
реорганізація
Дата публікації: 15-кві-2016
Видавництво: Одеса, Одеський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Чайковський, Я. І. Проблеми функціонування банківської системи України та напрями їх вирішення [Текст] / Я. І. Чайковський // Актуальні питання функціонування фінансового ринку в умовах кризових явищ світової економіки : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції (Одеса 15-16 квітня 2016 р.): Банківська система України в епоху внутрішніх і зовнішніх потрясінь: теоретичні, організаційні та правові аспекти. Монетарна політика та регулювання: світовий досвід і вітчизняні перспективи. Регіональні виміри взаємодії фінансового ринку та реального сектору національної економіки. Теорія і практика обліково-аналітичного забезпечення розвитку суб’єктів господарювання та фінансово-кредитних установ. Світовий ринок і економіка України: Інтеграція та партнерство в кризових умовах. Теорія та історія соціально-економічного розвитку України, Польщі та світу. Філософія та психологія фінансів і економічної поведінки. – Одеса: ОНЕУ, 2016. – С. 120-123.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблеми функціонування банківської системи України та проведено аналіз результатів діяльності банків в сучасних умовах фінансово-економічної кризи та євроінтеграції. Визначено напрямки підвищення ефективності функціонування банківської системи України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18240
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.