Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18341
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Неля Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-04T07:40:54Z | - |
dc.date.available | 2017-04-04T07:40:54Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | У статті розглянуто теоретичні аспекти інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування у контексті вирішення проблем продовольчої безпеки. Проаналізовано вітчизняні та зарубіжні підходи стосовно структури і шляхів оптимізації продовольчої безпеки населення. Відзначено роль інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в гарантуванні продовольчої безпеки в сучасних умовах | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18341 | - |
dc.publisher | Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету Випуск 33. Частина 1. С 108-111 | uk_UA |
dc.subject | інноваційний розвиток, виробництво, продукти харчування, продовольча безпека, підходи, структура | uk_UA |
dc.title | ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК СФЕРИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА ПРОБЛЕМИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Znpchdtu_2013_33(1)__19 (1).pdf | 153.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.