Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18341
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-04T07:40:54Z-
dc.date.available2017-04-04T07:40:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУ статті розглянуто теоретичні аспекти інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування у контексті вирішення проблем продовольчої безпеки. Проаналізовано вітчизняні та зарубіжні підходи стосовно структури і шляхів оптимізації продовольчої безпеки населення. Відзначено роль інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в гарантуванні продовольчої безпеки в сучасних умовахuk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18341-
dc.publisherЗбірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету Випуск 33. Частина 1. С 108-111uk_UA
dc.subjectінноваційний розвиток, виробництво, продукти харчування, продовольча безпека, підходи, структураuk_UA
dc.titleІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК СФЕРИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА ПРОБЛЕМИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Znpchdtu_2013_33(1)__19 (1).pdf153.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.