Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18545
Назва: .Галузеві фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування
Інші назви: Industry factors of innovative development of food production
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Ключові слова: факторы, иннновационное развитие, сфера производства продуктов питания, классификация
Дата публікації: 2012
Видавництво: Науковий журнал « Економічний часопис –ХХІ» №11-12(1) 2012 С.40-42
Бібліографічний опис: В статье обоснована концепция факторов инновационного развития . Рассмотрен вопрос классификации факторов инновационного развития сферы производства продуктов питания, проанализованы механизмы влияния и структуры группы отраслевых факторов
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18545
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6. .pdf128.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.