Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18545
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-06T14:52:09Z-
dc.date.available2017-04-06T14:52:09Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationВ статье обоснована концепция факторов инновационного развития . Рассмотрен вопрос классификации факторов инновационного развития сферы производства продуктов питания, проанализованы механизмы влияния и структуры группы отраслевых факторовuk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18545-
dc.publisherНауковий журнал « Економічний часопис –ХХІ» №11-12(1) 2012 С.40-42uk_UA
dc.subjectфакторы, иннновационное развитие, сфера производства продуктов питания, классификацияuk_UA
dc.title.Галузеві фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчуванняuk_UA
dc.title.alternativeIndustry factors of innovative development of food productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6. .pdf128.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.