Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18545
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Неля Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-06T14:52:09Z | - |
dc.date.available | 2017-04-06T14:52:09Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | В статье обоснована концепция факторов инновационного развития . Рассмотрен вопрос классификации факторов инновационного развития сферы производства продуктов питания, проанализованы механизмы влияния и структуры группы отраслевых факторов | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18545 | - |
dc.publisher | Науковий журнал « Економічний часопис –ХХІ» №11-12(1) 2012 С.40-42 | uk_UA |
dc.subject | факторы, иннновационное развитие, сфера производства продуктов питания, классификация | uk_UA |
dc.title | .Галузеві фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування | uk_UA |
dc.title.alternative | Industry factors of innovative development of food production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6. .pdf | 128.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.