Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18548
Назва: | Іннноваційний розвиток виробництва продуктів харчування |
Інші назви: | Innnovatsiynyy development of food production |
Автори: | Чорна, Неля Петрівна Пабат О.В. |
Ключові слова: | інноваційний розвиток, сільське господарство, харчова промисловість. агропромисловий комплекс, продукти харчування |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Економіка АПК №12 2012. С. 24-28. |
Бібліографічний опис: | У статті висвітлено сучасні тенденції інноваційного розвитку сільського господарства і харчової промисловості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18548 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9 .pdf | 825.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.