Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18594
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.contributor.authorШевчук, Любов Теодорівна-
dc.date.accessioned2017-04-07T13:38:56Z-
dc.date.available2017-04-07T13:38:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУ статті розглянуто сутність інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування у контексті вирішення проблем продовольчої безпеки. Розглянуто ключові проблеми інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в Україні та запропоновано напрямки їх вирішення.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18594-
dc.publisherАналітично-інформаційний журнал «Схід». №5(125), вересень-жовтень 2013р. С. 107-111.uk_UA
dc.subjectпродовольча безпека, інноваційний розвиток, проблеми, трансформаціїuk_UA
dc.titleПродовольча безпека держави: проблеми та суперечності інноваційного розвиткуuk_UA
dc.title.alternativeFood security: issues and controversies innovative developmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13 .pdf2.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.