Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18594
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Неля Петрівна | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Любов Теодорівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-07T13:38:56Z | - |
dc.date.available | 2017-04-07T13:38:56Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | У статті розглянуто сутність інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування у контексті вирішення проблем продовольчої безпеки. Розглянуто ключові проблеми інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в Україні та запропоновано напрямки їх вирішення. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18594 | - |
dc.publisher | Аналітично-інформаційний журнал «Схід». №5(125), вересень-жовтень 2013р. С. 107-111. | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека, інноваційний розвиток, проблеми, трансформації | uk_UA |
dc.title | Продовольча безпека держави: проблеми та суперечності інноваційного розвитку | uk_UA |
dc.title.alternative | Food security: issues and controversies innovative development | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
13 .pdf | 2.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.