Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18610
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Неля Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-07T14:49:17Z | - |
dc.date.available | 2017-04-07T14:49:17Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18610 | - |
dc.publisher | Чорна Н.П. . Передумови забезпечення ефективного розвитку підприємств харчової промисловості в післяприватизаційний період//Стратегія забезпечення сталого розвитку України: матеріали мідян. науково-прак. конференції 20 травня 2008, м. Київ.-С.55 -57. | uk_UA |
dc.subject | харчова ппомисловість, населення, продукти харчування, післякризовий період | uk_UA |
dc.title | Передумови забезпечення ефективного розвитку підприємств харчової промисловості в післяприватизаційний період | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29. .pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.