Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18610
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-07T14:49:17Z-
dc.date.available2017-04-07T14:49:17Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18610-
dc.publisherЧорна Н.П. . Передумови забезпечення ефективного розвитку підприємств харчової промисловості в післяприватизаційний період//Стратегія забезпечення сталого розвитку України: матеріали мідян. науково-прак. конференції 20 травня 2008, м. Київ.-С.55 -57.uk_UA
dc.subjectхарчова ппомисловість, населення, продукти харчування, післякризовий періодuk_UA
dc.titleПередумови забезпечення ефективного розвитку підприємств харчової промисловості в післяприватизаційний періодuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29. .pdf1.66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.