Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18612
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорний, Роман Степанович | - |
dc.contributor.author | Чорна, Неля Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-07T14:54:32Z | - |
dc.date.available | 2017-04-07T14:54:32Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18612 | - |
dc.publisher | Чорний Р.С., Чорна Н.П. Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти розвитку туристичної індустрії України// Організація діяльності підприємств туристичної індустрії в умовах інтеграційних процесів: мат. міжнародної науково-практ. конф. 16-18 квітня 2013 р., м. Тернопіль-Форос, С.308-309 | uk_UA |
dc.subject | трудовий потенціал, туристична індустрія, продукти харчування | uk_UA |
dc.title | Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти розвитку туристичної індустрії України | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
31 .pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.