Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18613
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМ.Щ. Шугай-
dc.contributor.authorн.п. Чорна-
dc.contributor.authorН.Ф. Кігель-
dc.date.accessioned2017-04-07T14:57:59Z-
dc.date.available2017-04-07T14:57:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18613-
dc.publisherМ.Щ. Шугай, Н.П. Чорна, Н.Ф. Кігель Моніторинг твердих та напівтвердих сирів за мікрорбірологічними показниками//Проблеми ринку продовольчих ресурсів України:зб. наук. праць за мат Першої наук.-практ. конф. 10 квітня 2013 року, Інститут продовольчих ресурсів НАААН. М. Київ. С.125-126.uk_UA
dc.subjectвітчизняні сири, дріжджі, плісені, мікрофлораuk_UA
dc.titleМоніторинг твердих та напівтвердих сирів за мікрорбірологічними показникамиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32 .pdf1.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.