Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18613
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | М.Щ. Шугай | - |
dc.contributor.author | н.п. Чорна | - |
dc.contributor.author | Н.Ф. Кігель | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-07T14:57:59Z | - |
dc.date.available | 2017-04-07T14:57:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18613 | - |
dc.publisher | М.Щ. Шугай, Н.П. Чорна, Н.Ф. Кігель Моніторинг твердих та напівтвердих сирів за мікрорбірологічними показниками//Проблеми ринку продовольчих ресурсів України:зб. наук. праць за мат Першої наук.-практ. конф. 10 квітня 2013 року, Інститут продовольчих ресурсів НАААН. М. Київ. С.125-126. | uk_UA |
dc.subject | вітчизняні сири, дріжджі, плісені, мікрофлора | uk_UA |
dc.title | Моніторинг твердих та напівтвердих сирів за мікрорбірологічними показниками | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32 .pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.