Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18763
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баран, Ольга Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-12T10:28:39Z | - |
dc.date.available | 2017-04-12T10:28:39Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Баран, О. П. Управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 242 ̶ туризм магістер. програма – управління туристичним бізнесом / Ольга Петрівна Баран ; наук. керівник к.е.н. І. О. Продан. – Тернопіль, 2017. – 100 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18763 | - |
dc.description.abstract | Здійснено обґрунтування теоретичних положень та розроблення рекомендацій щодо управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства та побудови ефективної системи клієнтоорієнтованого сервісу. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | конкуренція | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність закладу | uk_UA |
dc.subject | заклад ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | Індекс NPS | uk_UA |
dc.subject | кадрова політика | uk_UA |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Management of the competitiveness of the restaurant business | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Olia Baran Магістерська (1).pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.