Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1877
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамарчук, Світлана Петрівна-
dc.contributor.authorKramarchuk, Svitlana Petrivna-
dc.date.accessioned2016-05-31T13:41:53Z-
dc.date.available2016-05-31T13:41:53Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationКрамарчук, Світлана Петрівна. Облік і аналіз матеріальних сировинних ресурсів (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Крамарчук Світлана Петрівна ; Житомирський держ. технологічний ун-т. - Житомир, 2006. - 231 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1877-
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Крамарчук С.П. Вдосконалення обліку та аналізу матеріальних ресурсів (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості). – Рукопис. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит. – Державна академія статистики, обліку та аудиту Держкомстату, Київ, 2005. Дисертацію присвячено теоретичним та практичним питанням вдосконалення організації та методики обліку і аналізу матеріальних ресурсів на підприємствах плодоовочевої консервної промисловості в умовах переходу до ринкових відносин. Досліджено економічну сутність матеріальних ресурсів. Проаналізовано особливості методик оцінки матеріальних ресурсів, проаналізовано їх переваги та недоліки. Обґрунтовано основні методичні підходи до оцінки матеріальних ресурсів на підприємствах плодоовочевої консервної промисловості. Здійснено критичний аналіз діючої системи обліку операцій з матеріальними ресурсами та запропоновано рекомендації з її удосконалення. Досліджено управлінський аспект обліку матеріальних ресурсів на плодоовочевих консервних підприємствах. Запропоновано методику прогнозного аналізу з оптимальних обсягів і структури виробництва на підставі урахування комплексу факторів – можливостей постачання, рентабельності і попиту на готову продукцію, що створює умови для одержання максимально можливого прибутку. Розроблено методику визначення і застосування такого показника, як резерв для покриття постійних витрат під час спаду та припинення виробництва. Ключові слова: матеріальні ресурси, первісна вартість, логістика, облік, аналіз, методика.uk_UA
dc.subjectматеріальні ресурсиuk_UA
dc.subjectпервісна вартістьuk_UA
dc.subjectлогістикаuk_UA
dc.subjectоблікuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectметодикаuk_UA
dc.subjectraw material resourcesuk_UA
dc.subjectqualificationuk_UA
dc.subjectvaluinguk_UA
dc.subjectmethodsuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.subjectanalysisuk_UA
dc.titleВдосконалення обліку та аналізу матеріальних ресурсів (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості)uk_UA
dc.title.alternativeAccounting and analysis of the raw material resources (on the example of the fruit-vegetable tin industry)uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дис.pdf1.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.