Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1877
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамарчук, Світлана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kramarchuk, Svitlana Petrivna | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-31T13:41:53Z | - |
dc.date.available | 2016-05-31T13:41:53Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Крамарчук, Світлана Петрівна. Облік і аналіз матеріальних сировинних ресурсів (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Крамарчук Світлана Петрівна ; Житомирський держ. технологічний ун-т. - Житомир, 2006. - 231 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1877 | - |
dc.description.abstract | АНОТАЦІЯ Крамарчук С.П. Вдосконалення обліку та аналізу матеріальних ресурсів (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості). – Рукопис. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит. – Державна академія статистики, обліку та аудиту Держкомстату, Київ, 2005. Дисертацію присвячено теоретичним та практичним питанням вдосконалення організації та методики обліку і аналізу матеріальних ресурсів на підприємствах плодоовочевої консервної промисловості в умовах переходу до ринкових відносин. Досліджено економічну сутність матеріальних ресурсів. Проаналізовано особливості методик оцінки матеріальних ресурсів, проаналізовано їх переваги та недоліки. Обґрунтовано основні методичні підходи до оцінки матеріальних ресурсів на підприємствах плодоовочевої консервної промисловості. Здійснено критичний аналіз діючої системи обліку операцій з матеріальними ресурсами та запропоновано рекомендації з її удосконалення. Досліджено управлінський аспект обліку матеріальних ресурсів на плодоовочевих консервних підприємствах. Запропоновано методику прогнозного аналізу з оптимальних обсягів і структури виробництва на підставі урахування комплексу факторів – можливостей постачання, рентабельності і попиту на готову продукцію, що створює умови для одержання максимально можливого прибутку. Розроблено методику визначення і застосування такого показника, як резерв для покриття постійних витрат під час спаду та припинення виробництва. Ключові слова: матеріальні ресурси, первісна вартість, логістика, облік, аналіз, методика. | uk_UA |
dc.subject | матеріальні ресурси | uk_UA |
dc.subject | первісна вартість | uk_UA |
dc.subject | логістика | uk_UA |
dc.subject | облік | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | методика | uk_UA |
dc.subject | raw material resources | uk_UA |
dc.subject | qualification | uk_UA |
dc.subject | valuing | uk_UA |
dc.subject | methods | uk_UA |
dc.subject | accounting | uk_UA |
dc.subject | analysis | uk_UA |
dc.title | Вдосконалення обліку та аналізу матеріальних ресурсів (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості) | uk_UA |
dc.title.alternative | Accounting and analysis of the raw material resources (on the example of the fruit-vegetable tin industry) | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
дис.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.