Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18943
Назва: Ефективність функціонування Північноамериканської зони вільної торгівлі
Автори: Уніят, Алла
Комар, наталія
Ключові слова: інтеграційні процеси
зона вільної торгівлі
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Комар, Н. Ефективність функціонування Північноамериканської зони вільної торгівлі / Наталія Комар, Алла Уніят, Руслана Луців // Журнал європейської економіки. – 2016. – Т. 15, № 3. – С. 284-300.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено еволюцію створення та особливості імплементації Північноамериканської зони вільної торгівлі. Охарактеризовані основні положення Північноамериканської Угоди з вільної торгівлі, які стосувалися в першу чергу зняття всіх тарифних та більшість нетарифних бар'єрів на товари, що вироблялися та продавалися в Північній Америці протягом 15 років після того, як угода вступила в силу. Зроблена оцінка здійснення економічних реформ Мексики в напрямку лібералізації протекціоністської торгової й інвестиційної політик з метою залучення в країну прямих іноземних інвестицій та стимулювання економічного зростання. Проаналізовані заходи в сфері зняття тарифних та нетарифних інструментів, які були зроблені Мексикою, коли вона стала членом Генеральної угоди з тарифів і торгівлі (ГАТТ).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18943
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Комар_журнал Європейська економіка_2016 р..pdf784.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.