Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожелюк, Вікторія Миколаївна-
dc.contributor.authorДерій, Василь Антонович-
dc.date.accessioned2017-04-22T08:29:24Z-
dc.date.available2017-04-22T08:29:24Z-
dc.date.issued1995-
dc.identifier.citationРожелюк В.М. Оперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництва/ В.М. Рожелюк, В.А. Дерій // Проблеми економіки України: Зб. наукових праць. - Випуск 4. - Тернопіль: ТІНГ, 1995. - С.58-61.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19066-
dc.description.abstractУ статті визначено порядок проведення оперативного аналізу переробки м'ясо-молочної продукцї, сформовано методику оперативного аналізу за видами витрат на переробку продукції молока та м'яса, реалізації продукції, запропоновано інформаційну базу оперативного аналізу з позиції формування виробничої та повної собівартості окремих видів продукції переробки.uk_UA
dc.publisherТернопіль: ТІНГuk_UA
dc.subjectоперативний аналізuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectм'ясо-молочна продукціяuk_UA
dc.subjectвитрати виробництваuk_UA
dc.subjectреалізація продукціїuk_UA
dc.subjectінформаційна базаuk_UA
dc.titleОперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.