Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1916
Назва: Організація бухгалтерського обліку діяльності переробних підприємств
Автори: Рожелюк, Вікторія Миколаївна
Ключові слова: бухгалтерський облік
переробні підприємства
облікова інформація
облікова система
організація обліку
облікова політика
Дата публікації: 2013
Видавництво: ННЦ ІАЕ
Бібліографічний опис: Рожелюк, В. М. Організація бухгалтерського обліку діяльності переробних підприємств [Текст] : монографія / В. М. Рожелюк. - К. : ННЦ ІАЕ, 2013. - 488 с.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено теоретичні і практичні аспекти формування облікової інформації для потреб управління, впливу інформаційної економіки на організацію обліку, забезпечення захисту облікової інформації в нових умовах, нормативного регулювання облікової системи як інституційного чинника організації та вибору форм бухгалтерського обліку підприємства. Розглянуто питання теорії організації обліку, її місце в системі облікової науки, еволюцію поглядів на її сутність і структуру, функціонування і адаптацію їх до теперішнього ринку, ефективність організаційних облікових змін, формування та здійснення облікової політики переробного підприємства та її вплив на оптимізацію сплати податків, організацію документообороту як основного інструменту забезпечення функціонування ефективної системи комунікації на переробному підприємстві. Для наукових працівників, викладачів, студентів та аспірантів економічних ВНЗ, працівників суб’єктів господарювання, а також для всіх тих, хто цікавиться актуальними проблемами організації обліку на підприємствах усіх форм власності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1916
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozheluk_monog.pdf3.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.