Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19548
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожелюк, Вікторія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Денчук, Павло Никифорович | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-10T08:33:39Z | - |
dc.date.available | 2017-05-10T08:33:39Z | - |
dc.date.issued | 2017-04-27 | - |
dc.identifier.citation | Технологічні процедури переробки сільськогосподарської продукції в контексті організації обліку бізнес-процесів/ Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Оліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства". - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2017.- С.227-228 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19548 | - |
dc.description.abstract | В дослідженні визначено вплив організаційних та технологічних особливостей переробки продукції сільського господарства на побудову організації обліку бізнес-процесів переробних підприємств. | uk_UA |
dc.publisher | Львів: Видавництво Львівської політехніки | uk_UA |
dc.subject | переробка | uk_UA |
dc.subject | організація обліку | uk_UA |
dc.subject | бізнес-процеси | uk_UA |
dc.subject | сільськогосподарська продукція | uk_UA |
dc.title | Технологічні процедури переробки сільськогосподарської продукції в контексті організації обліку бізнес-процесів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези.pdf | 225.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.