Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19548
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожелюк, Вікторія Миколаївна-
dc.contributor.authorДенчук, Павло Никифорович-
dc.date.accessioned2017-05-10T08:33:39Z-
dc.date.available2017-05-10T08:33:39Z-
dc.date.issued2017-04-27-
dc.identifier.citationТехнологічні процедури переробки сільськогосподарської продукції в контексті організації обліку бізнес-процесів/ Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Оліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства". - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2017.- С.227-228uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19548-
dc.description.abstractВ дослідженні визначено вплив організаційних та технологічних особливостей переробки продукції сільського господарства на побудову організації обліку бізнес-процесів переробних підприємств.uk_UA
dc.publisherЛьвів: Видавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectорганізація облікуuk_UA
dc.subjectбізнес-процесиuk_UA
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk_UA
dc.titleТехнологічні процедури переробки сільськогосподарської продукції в контексті організації обліку бізнес-процесівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези.pdf225.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.