Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1963
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкач, Уляна Володимирівна-
dc.contributor.authorTkach, Ulyana Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2016-06-07T06:41:21Z-
dc.date.available2016-06-07T06:41:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТкач, Уляна Володимирівна. Управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ткач Уляна Володимирівна ; Тернопільський Нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль, 2015. - 198 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1963-
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Ткач У. В. Управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості. – На правах рукопису. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Національний університет харчових технологій Міністерства освіти і науки України, Київ, 2015. У дисертації висвітлено теоретичні підходи до визначення таких понять, як «інноваційні ризики» та «управління інноваційними ризиками». Здійснено теоретичний аналіз сутності управління інноваційними ризиками в сучасних умовах. Обґрунтовано методичні підходи до оцінки інноваційного ризику в умовах невизначеності на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано алгоритм аналізу ефективності управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості із використанням інтервальної моделі динаміки розвитку підприємств, реалізація якого дозволила ранжувати досліджувані підприємства хлібопекарської галузі за оцінкою фактора технологічного прогресу та сформувати положення методики прийняття рішень в умовах впливу інноваційного ризику. Побудовано схему процесу управління інноваційними ризиками та сформовано основні стратегічні орієнтири розвитку хлібопекарських підприємств в умовах їх адаптованості до інноваційних ризиків та відповідності сучасним вимогам технологічного прогресу шляхом їх позиціонування на квадрантах. Ключові слова: ризик, інноваційні ризики, управління інноваційними ризиками, харчова промисловість, інтервальна модель, адаптованість до інноваційних ризиків. ABSTRACT Tkach U. V. Management of innovative risks in the food industry. – Manuscript. The candidate’s thesis for a degree in economic sciences, the specialty 08.00.04 – economics and business administration (according to the type of economic activity). The National University of Food Technologies, the Ministry of Education and Science of Ukraine, Kyiv, 2015. The dissertation highlights theoretical approaches to the definition of such concepts as "innovative risk" and "risk management innovation". The theoretical analysis of the essence of innovative risks magagement in the modern world is made. Grounded the methodical approaches to the assessment of innovative risk under uncertainty in the food industry are proved. The algorithm of analysis of innovative risks management efficiency in the food industry enterprises using the interval models of the enterprise development dynamics is suggested, the implementation of which allows to rank investigated enterprises the baking industry according to the factor of technological progress and form a methodic position of decision making techniques under the impact of innovation risk. A scheme of innovative risk management process is developed and the main strategic goals of bread-making enterprises in terms of their adaptability to innovative risk and compliance to requirements of modern technological progress through their positioning in quadrants are formed. Key words: risk, innovative risks, innovation risks management, food industry, interval model, adaptation to the innovative risks.uk_UA
dc.subjectризикuk_UA
dc.subjectriskuk_UA
dc.subjectінноваційні ризикиuk_UA
dc.subjectinnovative risksuk_UA
dc.subjectуправління інноваційними ризикамиuk_UA
dc.subjectinnovation risks managementuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectінтервальна модельuk_UA
dc.subjectinterval modeluk_UA
dc.subjectадаптованість до інноваційних ризиківuk_UA
dc.subjectadaptation to the innovative risksuk_UA
dc.titleУправління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeManagement of innovative risks in the food industryuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткач дисертація кінцева.pdf1.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.