Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19750
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗигрій, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2017-05-15T14:11:29Z-
dc.date.available2017-05-15T14:11:29Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationДудар Т.Г. Розвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основі / Т.Г. Дудар, О.В. Зигрій // Інноваційна економіка АПК. Тернопіль : Добрі справи, 2007. – №1(3). – С. 129–135.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19750-
dc.description.abstractВ статті досліджено сучасні проблемні питання розвитку бурякоцукрової галузі. Запропоновано шляхи покращення роботи підкомплексуuk_UA
dc.subjectбурякоцукровий підкомплексuk_UA
dc.subjectцукрова сировинаuk_UA
dc.subjectцукровиробництвоuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectінноваційний тип розвиткуuk_UA
dc.subjectпереробні підприємстваuk_UA
dc.titleРозвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основіuk_UA
dc.title.alternativeРазвитие свеклосахарного подкомплекса на инновационной основеuk_UA
dc.title.alternativeThe development of sugar beet subcomplex based on innovationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.