Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19750
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зигрій, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-15T14:11:29Z | - |
dc.date.available | 2017-05-15T14:11:29Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Дудар Т.Г. Розвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основі / Т.Г. Дудар, О.В. Зигрій // Інноваційна економіка АПК. Тернопіль : Добрі справи, 2007. – №1(3). – С. 129–135. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19750 | - |
dc.description.abstract | В статті досліджено сучасні проблемні питання розвитку бурякоцукрової галузі. Запропоновано шляхи покращення роботи підкомплексу | uk_UA |
dc.subject | бурякоцукровий підкомплекс | uk_UA |
dc.subject | цукрова сировина | uk_UA |
dc.subject | цукровиробництво | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.subject | рентабельність | uk_UA |
dc.subject | інноваційний тип розвитку | uk_UA |
dc.subject | переробні підприємства | uk_UA |
dc.title | Розвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основі | uk_UA |
dc.title.alternative | Развитие свеклосахарного подкомплекса на инновационной основе | uk_UA |
dc.title.alternative | The development of sugar beet subcomplex based on innovation | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
розвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основі.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.