Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19751
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зигрій, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-15T14:35:12Z | - |
dc.date.available | 2017-05-15T14:35:12Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Зигрій О.В. Організаційно-економічні засади формування інтегрованого бурякоцукрового виробництва на інноваційній основі / О.В. Зигрій // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – Тернопіль : Економічна думка, 2007. – С. 14–17. – (Випуск 7). | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19751 | - |
dc.description.abstract | Досліджено сучасний стан інтегрованого бурякоцукрового виробництва на інноваційній основі. Розкрито основні напряти інновацій. Розроблено пропозиції щодо поліпшення інноваційної активності. | uk_UA |
dc.subject | бурякоцукровий підкомплекс | uk_UA |
dc.subject | цукрова сировина | uk_UA |
dc.subject | цукор | uk_UA |
dc.subject | виробництво цукру | uk_UA |
dc.subject | рентабельність | uk_UA |
dc.subject | інтеграційні зв язки | uk_UA |
dc.title | Організаційно-економічні засади формування інтегрованого бурякоцукрового виробництва на інноваційній основі | uk_UA |
dc.title.alternative | Organizational-economic bases of formation of an integrated sugar beet production based on innovation | uk_UA |
dc.title.alternative | Организационно-экономические основы формирования интегрированного свеклосахарного производства на инновационной основе | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
організ_економ_засади_формування_інтегров_б_ц_виробницства.pdf | 861.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.