Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20349
Назва: Конвергенція у ПІІГІ (країнах - членів Єврозони)
Автори: Катцоулі, Елені Ф.
Капулас, Ніколас
Ключові слова: Конвергенція
безумовний
умовний
Єврозона
Дата публікації: 2012
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Катцоулі, Е. Ф. Конвергенція у ПІІГІ (країнах - членів Єврозони) [Текст] / Елені Ф. Катцоулі, Ніколас Капулас // Журнал європейської економіки. – 2012. – Т. 11, № 4. – С. 436-448.
Короткий огляд (реферат): Досліджено безумовні та умовні подібності темпів зростання ВВП, темпів зростання продуктивності праці, рівня безробіття, інфляції цін, заробітної плати, дефіциту бюджету та загального державного боргу Португалії, Ірландії, Італії, Греції та Іспанії – країн–членів Єврозони, які відбулися протягом останніх тридцяти років. Результати показали, що швидкість збіжності змінювалася в залежності від певного періоду (десять років до Маастрихтського Договору, десять після і десять – від часу започаткування Єврозони). Дефіцит бюджету та сума загального державного боргупоказали деяке зближення в десятилітній період, який передував Маастрихтській угоді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20349
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 11 (№4) Грудень 2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Катцоулі Е..pdf278.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.