Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20351
Назва: Тіньова економіка Болгарії - виклик для фінансової політики країни
Автори: Дімітрова, Теодора
Ключові слова: Реалізація тіньової економіки
тіньова економіка
фінансова політика країни
фінансова та економічна криза
Дата публікації: 2012
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Дімітрова, Т. Тіньова економіка Болгарії - виклик для фінансової політики країни [Текст] / Теодора Дімітрова // Журнал європейської економіки. – 2012. – Т. 11, № 4. – С. 468-489.
Короткий огляд (реферат): Світова фінансова та економічна криза на початку цього століття призвела до певних катаклізмів та руйнівних ефектів у фінансовій політиці уряду. Зростання дефіциту держбюджету, стрімке нераціональне погіршення основних макроекономічних показників, які визначають «пульс» національної та світової економіки, знову і знову приводять до перегляду масштабів тіньової економіки. Наявність тіньової економіки являється показником недовіри до фінансової політики уряду та неефективності національної економічної політики. Водночас тіньова економіка негативно впливає на економічне зростання, продуктивність праці, конкурентоспроможність, кономічну та фінансову політику країни. З деяких причин, незважаючи на важливість та складність цієї проблеми, ми все ще не маємо адекватної стратегії для успішної протидії їй у довгостроковій перспективі. У цьому контексті основною метою нашого дослідження є аналіз обсягів та основних питань тіньової економіки, її основних проявів у Болгарії, а також спроба запропонувати способи її мінімізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20351
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 11 (№4) Грудень 2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дімітрова Т..pdf618.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.