Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20902
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShkvarchuk, Liudmyla-
dc.date.accessioned2017-06-19T09:40:42Z-
dc.date.available2017-06-19T09:40:42Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationShkvarchuk, L. Direct methods of food price adjustment: methods of implementation and performance measurement [Text] / Liudmyla Shkvarchuk // Journal of european economy. - 2010. - Vol. 9, № 3. – P. 332-340.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20902-
dc.description.abstractThe analysis of the application of the direct methods of the food price adjustment in Ukraine is conducted. The consequences of their influence on the food market entities are studied. The evaluation of the adjustment performance is realized. The implementation aspects of the direct methods of the price adjustment are defined in order to stabilize the position of Ukraine’s food market in the postcrisis period.uk_UA
dc.publisherTNEUuk_UA
dc.subjectThe direct methods of adjustmentuk_UA
dc.subjectfoodstuffsuk_UA
dc.subjectfixed priceuk_UA
dc.subjectprice change declaringuk_UA
dc.subjectlimitation of the level of profitabilityuk_UA
dc.subjectlimitation of the trade marginuk_UA
dc.titleDirect methods of food price adjustment: methods of implementation and performance measurementuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 9 (№3) Вересень 2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shkvarchuk I..pdf161.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.