Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/21060
Назва: Роль країн Організації Чорноморського економічного співробітництва у вирішенні економічних проблем зміни клімату
Автори: Сискос, Евангелос
Дарвіду, Констанія
Ключові слова: Організація Чорноморського економічного співробітництва
коректування економічних основ механізмів скорочення викидів
Дата публікації: 2010
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Сискос, Е. Роль країн Організації Чорноморського економічного співробітництва у вирішенні економічних проблем зміни клімату [Текст] / Евангелос Сискос, Констанія Дарвиду // Журнал європейської економіки. – 2010. – Т. 9, № 4. – С. 455-462.
Короткий огляд (реферат): Причорноморський басейн є одним з небагатьох регіонів світу, в якому було досягнуто мету щодо скорочення викидів антропогенних парникових газів, зафіксованих у Протоколі Кіото до Рамкової Конвенції ООН зі зміни клімату. Викиди двоокису вуглецю у дванадцяти країнах – членах Організації Чорноморського економічного співробітництва в передкризовому 2007 р. скоротились на 22,8 %, порівняно з 1990 р., тоді як в усьому світі кількість викидів збільшилась на 75,7 %. Підвищенню ефективності міжнародних механізмів зміни клімату сприятиме використання кількості викидів наодиницю площі території країни як висхідного об’єктивного показника при розрахунку потенціальних квот на торгівлю правами на викиди.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/21060
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 9 (№4) Грудень 2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сискос Е..pdf157.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.