Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/21659
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГонта, Віктор Сергійович-
dc.date.accessioned2017-07-07T08:42:11Z-
dc.date.available2017-07-07T08:42:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/21659-
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.titleАналіз стану і тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів (національний аспект)uk_UA
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курсова МУН-21 Гонти Віктора.pdf368.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.