Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2217
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зигрій, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-17T17:26:17Z | - |
dc.date.available | 2016-07-17T17:26:17Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Зигрій О. В. Аналіз використання можливостей експорту цукру українськими виробниками [Текст] / О. Зигрій // Вісник Тернопільської академії народного господарства. - 2006. - Вип. 2. - С. 153-160 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2217 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто світовий досвід формування ринку цукру. Проведено оцінку експортного потенціалу України. Розроблено пропозиції щодо нарощування вітчизняного виробництва та імпорту цукру, підвищення його конкурентоздатності при входженні України у СОТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;випуск 2 | - |
dc.subject | експорт цукру | uk_UA |
dc.subject | інтеграція | uk_UA |
dc.subject | імпорт цукру | uk_UA |
dc.subject | світове господарство | uk_UA |
dc.subject | виробництво цукру | uk_UA |
dc.subject | світова торгівля | uk_UA |
dc.subject | цукор-сирець | uk_UA |
dc.subject | ЄС | uk_UA |
dc.subject | СОТ | uk_UA |
dc.subject | вітчизняне виробництво | uk_UA |
dc.title | Аналіз використання можливостей експорту цукру українськими виробниками | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
аналіз використання можливостей експорту цукру.pdf | 371.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.