Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22620
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкавронська, Ірина Володимирівна-
dc.date.accessioned2017-09-19T19:02:11Z-
dc.date.available2017-09-19T19:02:11Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22620-
dc.description.abstractСтаття присвячена проблемам розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвіду. Висвітлено основні різновидності ресторанів. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанної справи в світі та Україні. Розроблено практичні рекомендації і пропозиції щодо пріоритетних напрямків розвитку ресторанної справи України.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНауковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету (Економічні науки)uk_UA
dc.relation.ispartofseriesІІ (34);-
dc.subjectресторан, ресторанна справа, заклади харчування, напрямок розвиткуuk_UA
dc.titleПріоритетні напрямки розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвідуuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.