Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22620
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скавронська, Ірина Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-19T19:02:11Z | - |
dc.date.available | 2017-09-19T19:02:11Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22620 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена проблемам розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвіду. Висвітлено основні різновидності ресторанів. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанної справи в світі та Україні. Розроблено практичні рекомендації і пропозиції щодо пріоритетних напрямків розвитку ресторанної справи України. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету (Економічні науки) | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ІІ (34); | - |
dc.subject | ресторан, ресторанна справа, заклади харчування, напрямок розвитку | uk_UA |
dc.title | Пріоритетні напрямки розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвіду | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пріоритетні напрямки розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвіду.pdf | с | 459.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.