Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22807
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоляш, Ірина Дмитрівна-
dc.date.accessioned2017-09-21T14:58:37Z-
dc.date.available2017-09-21T14:58:37Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationоляш, І. Формування регіональних ринків плодоовочеконсервної продукції / І. Голяш // Регіональні аспекти розвитку і розміщення продуктивних сил України : зб. наук. праць каф. управління трудовими ресурсами і розміщення продуктивних сил Терноп. акад. нар. госп-ва. – Тернопіль : Економічна думка, 2000. – Вип. 4. – С. 82-84.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22807-
dc.description.abstractУ статті запропоновано ряд заходів для ефективного функціонування плодоовочеконсервної галузі, повноцінному забезпеченню її продукцією населення України.uk_UA
dc.subjectплодоовочеконсервна продукціяuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectпропозиціяuk_UA
dc.titleФормування регіональних ринків плодоово- чеконсервної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
формування регіональних ринків.pdf112.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.