Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24075
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФеш, Мирослава-
dc.contributor.authorЗапорожан, Лариса-
dc.date.accessioned2017-11-06T12:04:17Z-
dc.date.available2017-11-06T12:04:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФеш, М. Особливості та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Тернопільській області [Текст] / Мирослава Феш, Лариса Запорожан // Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України. - 2013. - Вип. 18. - С. 54-58.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24075-
dc.description.abstractРозглянуто ключові аспекти та особливості формування готельно- ресторанного бізнесу. Виділено основні напрямки, передумови і проблеми розвитку цього перспективного та інвестиційно привабливого виду бізнесу на вітчизняному ринку. The article reviews key aspects and specific features of the hotel-restaurant business. The basic directions, conditions and problems of development of this promising and attractive business investment in the domestic market.uk_UA
dc.publisherЕкономічна думкаuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectінвестиціїuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjecthotel-restaurant businessuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectinvestmentsuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.titleОсобливості та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Тернопільській областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України Випуск 18 2013 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Феш М..pdf374.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.