Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24143
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоцелко, С.-
dc.contributor.authorБакуліна, Н.-
dc.date.accessioned2017-11-08T08:35:31Z-
dc.date.available2017-11-08T08:35:31Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКоцелко, С. Аналіз чинників та принципів, які впливають на оплату праці на хлібопекарських підприємствах Тернопільської області [Текст] / С. Коцелко, Н. Бакуліна // Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України. - 2011. - Вип. 16. - С. 83-86.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24143-
dc.description.abstractРозглянуто загальні принципи, чинники і функції заробітної плати, та їх вплив на заробітну плату на хлібопекарських підприємствах. General principles, factors and functions of ettlings, and their influence, are considered on an ettlings on enterprises.uk_UA
dc.publisherЕкономічна думкаuk_UA
dc.subjectзаробітна платаuk_UA
dc.subjectпринципиuk_UA
dc.subjectчинники і функції заробітної платиuk_UA
dc.subjectettlingsuk_UA
dc.subjectprinciplesuk_UA
dc.subjectfactors and functions of ettlingsuk_UA
dc.titleАналіз чинників та принципів, які впливають на оплату праці на хлібопекарських підприємствах Тернопільської областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України Випуск 16 2011 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коцелко С.pdf102.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.