Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24143
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коцелко, С. | - |
dc.contributor.author | Бакуліна, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-08T08:35:31Z | - |
dc.date.available | 2017-11-08T08:35:31Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Коцелко, С. Аналіз чинників та принципів, які впливають на оплату праці на хлібопекарських підприємствах Тернопільської області [Текст] / С. Коцелко, Н. Бакуліна // Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України. - 2011. - Вип. 16. - С. 83-86. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24143 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто загальні принципи, чинники і функції заробітної плати, та їх вплив на заробітну плату на хлібопекарських підприємствах. General principles, factors and functions of ettlings, and their influence, are considered on an ettlings on enterprises. | uk_UA |
dc.publisher | Економічна думка | uk_UA |
dc.subject | заробітна плата | uk_UA |
dc.subject | принципи | uk_UA |
dc.subject | чинники і функції заробітної плати | uk_UA |
dc.subject | ettlings | uk_UA |
dc.subject | principles | uk_UA |
dc.subject | factors and functions of ettlings | uk_UA |
dc.title | Аналіз чинників та принципів, які впливають на оплату праці на хлібопекарських підприємствах Тернопільської області | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України Випуск 16 2011 рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коцелко С.pdf | 102.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.