Українська наука: минуле, сучасне, майбутнє Випуск 19 2014 рік Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 71
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Удосконалення оподаткування малого бізнесу з метою легалізації та виведення з тіні його господарської діяльностіЛевшук, А.; Levshuk, A.
2014Російська національна меншина України у ХІХ - на початку ХХ століття: соціально-економічний вимірЛазарович, М.; Lazarovych, M.
2014Вплив фінансових конгломератів на розвиток міжнародних фінансових центрівКозирєв, В.; Kozyrev, V.
2014Моделювання оцінки ефективності діяльності банкуКириленко, А.; Kyrylenko, A.
2014Сучасні тенденції розвитку сфери послуг і фактори, що впливають на її формування: регіональний аспектЄременко, А.; Eremenko, A.
2014Проблеми вдосконалення законодавчого регулювання ДПП для модернізації виробництва в Тамбовській областіЄлєсіна, М.; Магомадов, М.; Elesina, M.; Magomadov, M.
2014Класифікація порушників як етап менеджменту репутаційних ризиків унаслідок інцидентів інформаційної безпекиДорохов, В.; Dorohov, V.
2014Вплив корпоративної соціальної відповідальності на сталий розвиток регіонуВолков, С.; Чулкова, В.; Volkov, S.; Chulkova, V.
2014Моделі людської поведінки і класифікація економічних аґентів у контексті економічної безпеки державиАртеменко, О.; Artemenko, O.
2014Концептуальні основи розроблення механізмів управління інноваційних технопарківАлієв, А.; Шахвердієва, Р.; Аббасова, В.; Aliyev, A.; Shahverdiyeva, R.; Abbasova, V.
2014Розвиток галузей національної економіки (промисловості) у системі світогосподарських зв'язківАбдурахманова, З.; Abdurahmanova, Z.
2014Трансформація політичного режиму в незалежній Україні: загальні тенденції, особливості дефініційТомахів, В.; Tomakhiv, V.
2014Формування національної політичної культури в контексті цінностей Європейського СоюзуРудакевич, О.; Rudakevych, O.
2014Джерела сучасного політичного тероризму в демократичних країнахПольовий, М.; Polyovyy, M.
2014Нові можливості та виклики впливу ЗМІ на політичне життя в інформаційну епохуНедбай, В.; Nedbay, V.
2014Освіта як коригувальний фактор міжетнічних взаємин у західноукраїнському реґіоні в імперську добуМонолатій, І.; Monolatij, I.
2014До питання про методологію наукового аналізу державної етнополітикиЛазарович, М.; Lazarovych, M.
2014Пріоритетність ідеї змін у сучасному політичному дискурсі: темпоральний аспектКуц, Г.; Kuts, G.
2014Просвітительська діяльність митрополита Андрея ШептицькогоЩербяк, Ю.; Shcherbiak, Y.
2014Українська діаспора Сполучених Штатів Америки (1991–2013 роки): джерелознавчий аспект проблемиНедошитко, І.; Nedoshytko, I.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 71