Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2520
Назва: | Особливості формування та функціонування регіонального ринку цукру |
Інші назви: | Features of formation and functioning of regional sugar market |
Автори: | Зигрій, Ольга Володимирівна |
Ключові слова: | цукор дохід еластичність попиту бурякоцукрове виробництво споживання витрати |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Зигрій О. В. Особливості формування та функціонування регіонального ринку цукру / О. В. Зигрій // Агросвіт : Науково-практичний журнал. – Київ, 2013. - № 11. – С. 19-23 |
Серія/номер: | Агросвіт;№ 11 |
Короткий огляд (реферат): | Розраховано коефіцієнти еластичності попиту на цукор, що дозволять охарактеризувати розвиток цукровиробництва в сприятливих обсягах як для цукрових заводів регіону, так і для виробників первинної сировини. За результатами розрахунків зроблені висновки та подані пропозиції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2520 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
особливості формування та функціонування регіонального ринку цукру.pdf | 407.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.