Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2601
Назва: Фінансове забезпечення інтеграційних процесів розвитку вищої освіти
Інші назви: Financial supporting of integration processes of higher education development
Автори: Карзун, Ірина
Karzun, Iryna
Ключові слова: вища освіта
вищі навчальні заклади (ВНЗ)
фінансування
бюджетні видатки
Дата публікації: 2015
Видавництво: Економічна думка
Бібліографічний опис: Карзун, І. Фінансове забезпечення інтеграційних процесів розвитку вищої освіти [Текст] / Ірина Карзун // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2015. - Вип. 2. - С. 113-119.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано стан фінансування вищої освіти в Україні та за кордоном в умовах формування єдиного європейського освітнього простору. Зважаючи на гострий дефіцит бюджетних коштів, запропоновано розвивати фінансовий механізм в освітній сфері у поєднанні державного регулювання та ринкового саморегулювання. Основний акцент зроблено на розробці нового підходу до визначення обсягів фінансування з урахуванням мінімальних соціальних стандартів, які дають змогу встановити нижню межу фінансового забезпечення розвитку вищої освіти. Визначено причини нерозвиненості освітнього кредитування в Україні, яке в зарубіжних країнах сприяє підтримці платоспроможного попиту на освітні послуги та забезпеченню доступності вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2601
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2015 Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карзун.pdf354.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.