Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26336
Назва: Облікове забезпечення податкової звітності на підприємствах України
Автори: Журавель, Г. П.
Гарасим, П. М.
Гарасим, М. П.
Хомин, П. Я.
Ключові слова: облікове забезпечення податкової звітності
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Облікове забезпечення податкової звітності на підприємствах України [Текст] : навч. посіб. / Г. П. Журавель, П. М. Гарасим, М. П. Гарасим, П. Я. Хомин ; за ред. П. Я. Хомина. - Тернопіль : ТНЕУ, 2014. - 272 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник розроблено відповідно до програми курсу “Облік і звітність в оподаткуванні”. Матеріал викладено з урахуванням специфіки оподаткування діяльності підприємств галузей матеріального виробництва, торгівлі та постачання за Податковим кодексом України. Окремо наводиться комплексне практичне індивідуальне завдання, яке охоплює найбільш важливі теми, передбачені програмою курсу “Облік і звітність в оподаткуванні”, від складання первинних документів, аналітичних реєстрів до податкових декларацій включно. Посібник призначено для студентів економічних спеціальностей. Він буде корисним також для облікових працівників підприємств, оскільки тут систематизовано і роз’яснено методику облікового забезпечення та складання звітності за Податковим кодексом України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26336
ISBN: 978-966-654-359-5
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-Oblikove_zabezpetchenja.pdf1.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.