Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26875
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогріщук, Борис Васильович-
dc.contributor.authorПилявець, Віктор Миколайович-
dc.date.accessioned2018-03-01T12:59:21Z-
dc.date.available2018-03-01T12:59:21Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПогріщук Б.В. Організаційні та методичні аспекти внутрішнього контролю процесу виробництва продукції рослинництва / Б.В. Погріщук, В.М. Пилявець // Науковий журнал «Економічні горизонти». – 2017. – № 2 ( 3 ). – С. 66 – 74uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26875-
dc.description.abstractУ статті досліджено організаційні та методичні засади контролю процесу виробництва рослинницької продукції на аграрних підприємствах.Визначено характерні особливості здійснення контролю. Узагальнено етапи, стадії, методи внутрішнього контролю. Доведено, необхідність налагодження ефективного внутрішнього контролю процесу виробництва рослинницької продукції як основи для підтримання конкурентоспроможності аграрних формувань.uk_UA
dc.publisherНауковий журнал «Економічні горизонти»uk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectоблікuk_UA
dc.subjectсистема контролюuk_UA
dc.subjectпродукція рослинництваuk_UA
dc.subjectаграрне підприємствоuk_UA
dc.titleОрганізаційні та методичні аспекти внутрішнього контролю процесу виробництва продукції рослинництваuk_UA
dc.title.alternativeOrganizational and methodical aspects of the inner control over the process of crops production outputuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organiz ta metod.pdf1.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.