Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26980
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудар, Оксана | - |
dc.contributor.author | Dudar, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-06T07:58:54Z | - |
dc.date.available | 2018-03-06T07:58:54Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Дудар, О. Організаційно-економічні основи формування і розвитку органічного агровиробництва [Текст] / Оксана Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2009. – Вип. 3. – С. 80-86. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1993-0240 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26980 | - |
dc.description.abstract | Розкрито роль і значення органічного виробництва у світовій системі сільського господарства та серед споживачів екологічно чистих продуктів харчування, проведено аналіз рівня його розвитку в економічно розвинутих країнах та передумов формування в Україні. Обґрунтовано пріоритети від органічного агровиробництва для забезпечення сталого розвитку вітчизняного аграрного сектора. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.subject | органічне агровиробництво | uk_UA |
dc.subject | екологічно чиста продукція | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.subject | агропродовольчий ринок | uk_UA |
dc.subject | сталий розвиток аграрного сектора | uk_UA |
dc.subject | міжнародні екологічні стандарти | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk_UA |
dc.subject | збереження довкілля | uk_UA |
dc.title | Організаційно-економічні основи формування і розвитку органічного агровиробництва | uk_UA |
dc.title.alternative | Organizationally-economic bases of forming and development of organic agrarian production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТНЕУ 2009 Випуск 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дудар.pdf | 270.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.