Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27018
Назва: Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів
Інші назви: Direct Price Regulation Methods for Food Staff: Sales and Assessment of Results
Автори: Шкварчук, Людмила
Shkvarchuk, Liudmyla
Ключові слова: прямі методи регулювання
продукти харчування
фіксовані ціни
декларування зміни цін
обмеження рівня рентабельності
обмеження торговельної націнки
Дата публікації: 2010
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Шкварчук, Л. Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів [Текст] / Людмила Шкварчук // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2010. – Вип. 3. – С. 92-98.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз практики застосування прямих методів регулювання цін на продукти харчування в Україні, досліджено наслідки їх впливу на суб’єктів продовольчого ринку, проведено оцінку результативності регулювання. Визначено перспективи застосування прямих методів регулювання цін для стабілізації стану продовольчого ринку України у посткризовий період.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27018
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2010 Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шкварчук Л..pdf143.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.