Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27032
Назва: | Інструменти ринкового позиціонування м'ясної продукції |
Автори: | Ментух, Оксана |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Ментух, О. Інструменти ринкового позиціонування м'ясної продукції [Текст] / Оксана Ментух // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2008. – Вип. 10. – С. 20-24. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто процес ринкового позиціонування м’ясної продукції. Розроблено класифікацію основних інструментів ринкового позиціонування м’ясної продукції та проаналізовано основні напрямки їхнього застосування. Запропоновано комплексний механізм впровадження інструментів ринкового позиціонування м’ясної продукції в діяльність суб’єктів господарювання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27032 |
ISSN: | 1818-2682 |
Розташовується у зібраннях: | Наука молода Випуск 10 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ментух.pdf | 168.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.