Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27032
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ментух, Оксана | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-07T12:01:41Z | - |
dc.date.available | 2018-03-07T12:01:41Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Ментух, О. Інструменти ринкового позиціонування м'ясної продукції [Текст] / Оксана Ментух // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2008. – Вип. 10. – С. 20-24. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1818-2682 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27032 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто процес ринкового позиціонування м’ясної продукції. Розроблено класифікацію основних інструментів ринкового позиціонування м’ясної продукції та проаналізовано основні напрямки їхнього застосування. Запропоновано комплексний механізм впровадження інструментів ринкового позиціонування м’ясної продукції в діяльність суб’єктів господарювання. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.title | Інструменти ринкового позиціонування м'ясної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наука молода Випуск 10 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ментух.pdf | 168.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.