Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27182
Назва: | Спосіб підвищення врожайності та покращення якості сільськогосподарських та плодово-ягідних культур |
Інші назви: | A way to increase the yield and improve the quality of agricultural and fruit and berry crops |
Автори: | Гуйван, Микола Дмитрович Huivan, Mykola Dmytrovych Гуйван, Петро Миколайович Huivan, Petro Mykolaiovych Гуйван, Микола Миколайович Huivan, Mykola Mykolaiovych Брощак, Іван Станіславович Broschak, Ivan Stanislavovych |
Ключові слова: | сільське господарство agriculture підвищення урожайності improving yield capacity органічні добрива organic of fertilizers |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Бібліографічний опис: | Пат. 122809 U Україна, МПК (2006) A01C 21/00 A01C 7/00. Спосіб підвищення врожайності та покращення якості сільськогосподарських та плодово-ягідних культур / М. Д. Гуйван, П. М. Гуйван, М. М. Гуйван, І. С. Брощак (Україна); заявник та патентовласник М. Д. Гуйван, П. М. Гуйван, М. М. Гуйван, І. С. Брощак. – № u201708180; заявл. 07.08.2017; опубл. 25.01.2018, бюл. № 2. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб підвищення врожайності та покращення якості сільськогосподарських та плодово-ягідних культур, який включає передпосівну обробку насіння або обприскування рослин, який відрізняється тим, що передпосівну обробку насіння здійснюють рідким органічним добривом Біопрогрес в нормі 8-10 л/т та трьох-чотирьохразове обприскування рослин в період вегетації у нормі 10-15 л/га в залежності від культури та фази розвитку рослин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27182 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спосіб підвищення врожайності та покращення якості сільськогосподарських та плодово-ягідних культур.pdf | 155.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.