Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27510
Назва: | Методи конкурентного аналізу підприємств ресторанного господарства |
Автори: | Коноваліхіна, Тетяна |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Коноваліхіна, Т. Методи конкурентного аналізу підприємств ресторанного господарства [Текст] / Тетяна Коноваліхіна // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2010. – № 13. – С. 234-240. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто методи конкурентного аналізу: індекс Герфендаля, конкурентна модель ринку М. Портера, графічне позиціонування, метод семантичного диференціалу на прикладі підприємства ресторанного господарства. The article deals with the methods of the competitive analysis: an index of Gerfendal, M. Porter’s competitive market model, graphic positioning, a method of semantic differential on example of the enterprise of a restaurant business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27510 |
ISSN: | 1818-2682 |
Розташовується у зібраннях: | Наука молода Випуск 13 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коноваліхіна.pdf | 244.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.