Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27660
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фаріон, Володимир | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-28T13:27:52Z | - |
dc.date.available | 2018-03-28T13:27:52Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Фаріон, В. Концепції формування та використання інформаційних ресурсів в управлінні витратами та собівартістю продукції [Текст] / Володимир Фаріон // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2012. – № 18. – С. 185-191. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1818-2682 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27660 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто існуючі способи калькулювання собівартості продукції та досліджено можливість їх використання на спиртових заводах. Запропоновано методику оцінки собівартості супутньої продукції. In the article are considered valid methods of costing and the possibility of their use in distilleries are investigated. Methods for assessing the cost of related products are offered. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.title | Концепції формування та використання інформаційних ресурсів в управлінні витратами та собівартістю продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наука молода Випуск 18 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фаріон.pdf | 144.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.