Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27706
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛешун, Марія Ігорівна-
dc.date.accessioned2018-03-30T08:01:53Z-
dc.date.available2018-03-30T08:01:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЛешун, М. І. Облік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємством : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 071 – облік і оподаткування магістер. програма – облік і правове забезпечення агропромислового бізнесу / Марія Ігорівна Лешун ; наук. керівник к.е.н., доцент Т. В. Дідоренко. – Тернопіль, 2018. – 109 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27706-
dc.description.abstractДосліджено та проаналізовано процес управління хлібопекарськими підприємствами в контексті обліку і аналізу процесів виробництва і збуту.uk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectкругообіг господарських засобівuk_UA
dc.subjectоблік процесу постачанняuk_UA
dc.subjectоблік процесу виробництва продукціїuk_UA
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UA
dc.titleОблік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємствомuk_UA
dc.title.alternativeAccounting and analysis of production and sales in the management system of the bakery enterpriseuk_UA
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.