Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27706
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лешун, Марія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-30T08:01:53Z | - |
dc.date.available | 2018-03-30T08:01:53Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Лешун, М. І. Облік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємством : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 071 – облік і оподаткування магістер. програма – облік і правове забезпечення агропромислового бізнесу / Марія Ігорівна Лешун ; наук. керівник к.е.н., доцент Т. В. Дідоренко. – Тернопіль, 2018. – 109 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27706 | - |
dc.description.abstract | Досліджено та проаналізовано процес управління хлібопекарськими підприємствами в контексті обліку і аналізу процесів виробництва і збуту. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | кругообіг господарських засобів | uk_UA |
dc.subject | облік процесу постачання | uk_UA |
dc.subject | облік процесу виробництва продукції | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарська галузь | uk_UA |
dc.title | Облік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємством | uk_UA |
dc.title.alternative | Accounting and analysis of production and sales in the management system of the bakery enterprise | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2017-2018 н.р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОПЗм -21 Лешун М.А. Облік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємством.pdf | 953.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.