Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27984
Назва: Облік, оподаткування і правове регулювання інвестиційно-інноваційної діяльності
Автори: Крупка, Я. Д.
Питель, С. В.
Мельничук, І. В.
Ключові слова: інвестиційна діяльність
інновації
облік фінансових ресурсів
облік витрат
облік фінансових інвестицій
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопіль, Крок
Бібліографічний опис: Крупка, Я. Д. Облік, оподаткування і правове регулювання інвестиційно-інноваційної діяльності [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Я. Д. Крупка, С. В. Питель, І. В. Мельничук. - 3-тє вид., переробл. і доповн. - Тернопіль : Крок, 2017. - 264 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику розкриваються основні поняття, що стосуються обліково-аналітичного і правового регулювання інвестиційної та інноваційної діяльності підприємства, дається розгорнута класифікація інвестиційно-інноваційних витрат та джерел їх покриття, інформація про які має формуватися в системі обліку і звітності. Детально викладено можливі варіанти обліку інноваційних проектів і програм, що здійснюються за рахунок капітальних інвестицій чи покриваються у поточному періоді. Викладено методику обліку і оподаткування капітальних та фінансових інвестицій. Окремо подаються напрями та показники розкриття інформації про інвестиційні процеси у фінансовій звітності, способи оцінки інвестиційної привабливості й ефективності інвестиційних проектів та інноваційних програм. Теоретичний матеріал підкріплено цифровими прикладами, схемами, таблицями. До кожної теми даються контрольні запитання та тестові завдання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27984
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
!!! _ОБЛІК ІІД_НАВЧ_ПОСІБ_2017.pdf2.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.