Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28021
Назва: Підготовка до виходу на ринок праці та продуктивність праці: бачення випускників та реалії ринку (на прикладі інституту бізнес-адміністрування Суккур)
Автори: Шаіх, Фаіз M.
Ґопанґ, Назір Ахмед
Ключові слова: Наука управління
бізнес
економіка
кар’єра
ІБА
середній академічний бал
оклад при прийнятті на роботу
Дата публікації: 2009
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Шаіх, Фаіз М. Підготовка до виходу на ринок праці та продуктивність праці: бачення випускників та реалії ринку (на прикладі інституту бізнес-адміністрування Суккур) [Текст] / Фаіз М. Шаіх, Назір Ахмед Гопанг // Журнал європейської економіки. – 2009. – Т. 8, № 3. – С. 324-336.
Короткий огляд (реферат): На основі опитування, проведеного серед різних організацій та підприємств, визначено фактори, пов’язані зі встановленням початкового окладу, який був би вищим за середній у суміжних галузях менеджменту, бізнесу та економіки. Крім того, додатково опитано студентів-випускників ІБА Суккур-Сінд 1995–2008 років. Дані отримано від 100 студенів та 50 організацій та підприємств-респондентів за допомогою простої техніки випадковості. Результати вказують на те, що підприємства цінують трудовий досвід та досвід керівної роботи більше, ніж студенти, тоді як для студентів важливішими є середній академічний бал та підготовка до співбесіди. Студентам, які хочуть отримати роботу з максимальним початковим окладом, варто підкріпити свою академічну успішність реальним трудовим досвідом. У результаті досліджень було виявлено, що методика та технологія викладання можуть позитивно впливати на продуктивність діяльності студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28021
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 8 (№3) Вересень 2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шаіх.PDF233.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.