Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28341
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Марінов, Красімір | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-23T11:57:59Z | - |
dc.date.available | 2018-04-23T11:57:59Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Марінов, К. Ціноутворюючі практики при введенні нових продуктів на ринок: дані з Болгарії [Текст] / Красімір Марінов // Журнал європейської економіки. – 2017. – Т. 16, № 4. – С. 426-435. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28341 | - |
dc.description.abstract | Встановлено визначення ціноутворюючих практик, що застосовуються в болгарських фірмах. Вказано, що, згідно з опублікованими до цього моменту дослідженнями, ціноутворення, в тому числі нові продукти при їх введенні на ринок, є одним із найскладніших рішень у фірмі. Обґрунтовано, що при визначенні вартості нового продукту фірми дотримуються трьох ціноутворюючих практик: ціноутворення на основі цінності для споживача; ціноутворення на основі конкурентності; ціноутворення на основі витрат. Відповідно до результатів проведеного емпіричного дослідження серед болгарських фірм виявлено те, що найпоширенішим фактором у ціноутворенні матеріальних продуктів є ціни конкурентних товарів, а при послугах – співвідношення між ціною та параметрами продукту. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.subject | Введення нового продукту | uk_UA |
dc.subject | ціноутворюючі практики | uk_UA |
dc.subject | ціноутворення на сонові цінності | uk_UA |
dc.subject | ціноутворення на основі конкуренції | uk_UA |
dc.subject | ціноутворення на основі витрат | uk_UA |
dc.title | Ціноутворюючі практики при введенні нових продуктів на ринок: дані з Болгарії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал європейської економіки Том 16 (№4) Грудень 2017 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Марінов.pdf | 208.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.