Актуальні проблеми правознавства 2017 рік Випуск 4 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 48
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Роль та значення принципу верховенства права в адміністративно-деліктних відносинахШульга, Євгеній; Shulga, Iev.
2017Механізми забезпечення контролю за дотриманням правил захисту персональних даних в ЄСШевчук, Олександр; Shevchuk, O.
2017Сутність страхування як інституту фінансового праваШевчук, Оксана; Shevchuk, O.
2017Участь адвоката в адміністративному процесіЧудик, Наталія; Chudyk, N.
2017Конституційна реформа як прояв конституційної інженерії на практиці окремої державиЧорнописький, Петро; Chornopyskyy, P.
2017Міжнародний досвід взаємодії суб’єктів забезпечення муніципальної безпекиТерехов, Віталій; Terehov, V.
2017Інформаційно-правове забезпечення системи безоплатної правової допомогиСтрукова, Крістіна; Strukova, K.
2017Юридична відповідальність працівників спеціалізованої антикорупційної прокуратури УкраїниСавранчук, Сергій; Savranchuk, S.
2017Адміністративно-правові відносини у сфері обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів в УкраїніСавранчук, Людмила; Savranchuk, L.
2017Міжнародний досвід формування та реалізації антикорупційної політики в інших державахРостовська, Катерина; Rostovska, К.
2017Децентралізація публічної влади: європейський досвід та поступ УкраїниРосоляк, Оксана; Дякович, Ольга; Rosoliak, О.; Dyakovych, О.
2017Правові форми реалізації фіскальних і регулюючих ефектів акцизного оподаткування в Україні та ЄСОлійничук, Олександра; Дрижак, Наталія; Oliynychuk, О.; Dryzhak, N.
2017Теоретичні проблеми визначення адміністративної правоздатності дитини як самостійного елементу адміністративної правосуб’єктності дитиниНавроцький, Олексій; Navrockyi, О.
2017Зарубіжні моделі органів суддівського самоврядуванняЛях, Михайло; Liakh, M.
2017Процедура резолюції (вотуму) недовіри як форма парламентської відповідальності Кабінету Міністрів УкраїниЛихачов, Нікіта; Lykhachov, N.
2017Окремі аспекти діяльності органів місцевого самоврядування та громадськості в зарубіжних країнах, спрямовані на забезпечення прав осіб з інвалідністюКоханчук, Сергій; Kohanchuk, S.
2017Врахування питань безпеки в системі управлінських ризиків в діяльності керівника в системі виконання покараньЗливко, Станіслав; Zlyvko, S.
2017Інформаційна політика в діяльності правоохоронних органівГолота, Наталя; Golota, N.
2017Міжнародно-правове та внутрішньодержавне регулювання торговельної діяльності в Європі у ХІІ–ХІV ст.Гавриленко, Олександр; Gavrylenko, O.
2017Становлення та генезис інституту опіки на українських землях в період IX–XVIII ст.: історико-правовий дискурсУхач, Василь; Калаур, Лідія; Uhach, V.; Kalaur, L.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 48