Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/29710
Назва: Особливості розвитку ціннісно-потребової сфери студентів з обмеженими можливостями
Автори: Комар, Тетяна
Дата публікації: 2003
Видавництво: ТАНГ
Бібліографічний опис: Комар, Т. Особливості розвитку ціннісно-потребової сфери студентів з обмеженими можливостями [Текст] / Тетяна Комар // Психологія і суспільство. – 2003. – № 4. – С. 110-118.
Короткий огляд (реферат): У зв’язку з відсутністю тенденцій до зниження інвалідності в Україні та необхідністю соціальної підтримки молоді з обмеженими можливостями проведено порівняльне вивчення особливостей розвитку цін-нісно-потребової сфери студентів-інвалідів і студентів у нормі, а також подані результати експерименту, проведеного в тренінговому гуртку “Довіра” на базі кафедри психології Вінницької філії Відкритого міжнародного університету розвитку людини “Україна” (ВФВМРоЛ “Україна”). Отримані кількісні дані та їх інтерпретація допоможуть психологам, соціальним працівникам, викладачам вищих закладів освіти (ВЗО) відшукати оптимальний варіант індивідуального та диференційованого підходу до навчання і виховання студентів з обмеженими фізичними можливостями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/29710
Розташовується у зібраннях:Психологія і суспільство 2003, № 4 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Комар.pdf374.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.