Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/29778
Назва: Проблеми та напрямки трансформації підприємств енергетики
Автори: Брич, В. Я.
Артемчук, Т. О.
Ключові слова: природні монополії
енергокомпанії
трансформація
управління розвитком
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Брич, В. Я. Проблеми та напрямки трансформації підприємств енергетики [Текст] : монографія / В. Я. Брич, Т. О. Артемчук. - Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - 168 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії зроблено системні узагальнення теоретичного і практичного характеру стосовно управління підприємствами на основі трансформації енергокомпаній з урахуванням господарської, структурної та інформаційної ентропії економічного середовища, що дало змогу визначити необхідність планування докорінної зміни організаційної структури таким чином, щоб кожен елемент трансформованої організації набув заплановану, формальну нову властивість у відповідності до сучасних умов функціонування енергоринку. У роботі виділені процеси трансформації енергокомпаній з передачі і постачання електроенергії, які визначають їх взаємодію з ринком електроенергії та досягнення необхідних показників якості електроенергії, відповідно до єдності аналізу і синтезу процесів діяльності, технологічно послідовного поєднання (інтеграції) у часі й у просторі окремих операцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/29778
ISBN: 978-966-654-476-9
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія Брич-Артемчук (1).pdf1.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.