Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/30602
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мазур, Володимир Степанович | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-14T15:59:22Z | - |
dc.date.available | 2018-07-14T15:59:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/30602 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто теоретичні аспекти формування довготривалих взаємовідносин підприємства зі споживачами, формування клієнт-орієнтованості та підвищення рівня лояльності споживачів. Проаналізовано систему класифікації споживачів та конкурентоспроможність готельно–рестораного бізнесу. Обґрунтовано шляхи розвитку клієнторієнтованого підходу в готельно–рестораному бізнесі. | uk_UA |
dc.publisher | Мазур В.С. Клієнторієнтований підхід – ефективний інструмент ведення готельно – ресторанного бізнесу/В.С. Мазур//Scientific Journal Virtus Issue # 21, February, 2018. – P.291-295 | uk_UA |
dc.subject | клієнторієнтованість | uk_UA |
dc.subject | взаємовідносини із клієнтами | uk_UA |
dc.subject | клієнторієнтований підхід | uk_UA |
dc.subject | лояльність | uk_UA |
dc.subject | обслуговування клієнтів | uk_UA |
dc.subject | бізнес–процеи | uk_UA |
dc.title | Клієнторієнтований підхід – ефективний інструмент ведення готельно – ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КЛІЄНТОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД.pdf | 514.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.