Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/31511
Назва: Угода про асоціацію між Україною та ЄС: перспективні можливості для співробітництва та ризики ЗВТ+
Автори: Кривоус, Віталій
Ключові слова: Угода
ЗВТ
імпортні мита
асоціація,
торговельний режим
тарифні бар’єри
співробітництво
конкурентні позиції
макроекономічні ефекти
Дата публікації: 2015
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Кривоус, В. Угода про асоціацію між Україною та ЄС: перспективні можливості для співробітництва та ризики ЗВТ+ [Текст] / Віталій Кривоус // Журнал європейської економіки. – 2015. – Т. 14, № 3. – С. 262-272.
Короткий огляд (реферат): Окреслено наслідки імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, основними з яких є участь України у ЗВТ+ як унікальної моделі доступу до ємних європейських ринків, перспектива залучення іноземних інвестицій в українську економіку, досягнення позитивних ефектів реформ. Розкрито основні параметри Угоди як потенціалу для співробітництва у сфері торгівлі, комплексного регулювання міжнародного руху основних факторів виробництва, взаємоузгодження економічних, соціальних та екологічних інтересів ЄС та України. Проаналізовано ризики ЗВТ+ для окремих сфер вітчизняної економіки та окреслено шляхи їх мінімізації, пріоритетне спрямування зусиль держави на зміцнення конкурентних позицій основних видів товарів та послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/31511
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 14 (№3) Вересень 2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кривоус.pdf217.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.